Bilgi Kültür 2015 Güz Seminerleri Başlıyor

BİLGİ KÜLTÜR 2015 GÜZ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR

Üniversiteyi şehirle buluşturmayı hedefleyen Bilgi Kültür Merkezi’nin 2015 Güz programları Uluslararası İlişkiler Bölümü hocalarının da katkılarıyla yeni dönemde faaliyetlerini sürdürmektedir. Siyaset, edebiyat, kültür ve sanatın ele alındığı çeşitli seminerler 5 Ekim 2015 itibariyle başlayacaktır. Katılım için herhangi bir kayıt veya başvuru gerektirmeyen seminerler üniversite öğrencileri ve Sakarya halkından katılımcılarla üniversite ve şehri bir araya getirmektedir. Her bir program öncesinde kitapçıkta yer alan facebook ve twiter adreslerinden duyurular yapılmaktadır. Ayrıca kitapçıktaki mail adresine mail atarak duyurulardan haberdar olmak isteyenlere mail vasıtasıyla da duyurular ulaştırılmaktadır.