Tek Ders Sınavı // Bahar Yarıyılı

TEK DERS SINAVI // BAHAR YARIYILI

2018-2019 Bahar Yarıyılı sonu Tek Ders Sınavı 14 Haziran 2019 Cuma günü yapılacak olup, başvurular SABİS üzerinden yapılacaktır.

1) BAŞVURU: Mezun durumunda ve silinecek dersleri olmayan (silinecek dersleri olan öğrenciler, dersleri silindikten sonra) sabis.sakarya.edu.tr sitesine şifreli giriş yapıp "Başvuru İşlemleri"bağlantısına tıkladıktan sonra "Tek Ders Sınavı Başvurusu" bağlantısına tıklayarak başvurularını yapabileceklerdir.

2) Öğrencilerimiz Başvuru Sonuçlarını ve Sınav Yerlerini 13 Haziran 2019 Perşembe Günü 14:00 'dan sonra Sabis -> Başvuru İşlemleri -> Tek Ders Sınavı Başvurusu adımından öğrenebilirler.

3) SABİS üzerinden Tek Ders Sınavı başvurusu yapamayan öğrenciler ekteki dosyayı indirip doldurarak ULİ Bölüm Sekreterliğine 12-13 Haziran tarihleri arasında getirebilirler. Not: 13 Haziran saat: 14:00'a kadar.