Başvuru Sorgulama

BAŞVURU SORGULAMA

Başvuru Sorgulama (Tıklatın)

Sevgili Öğrenciler,

Uluslararası İlişkiler Bölüm Sekreterliğine verdiğiniz dilekçelerin ne durumda ve hangi aşamada olduğunu, başvurunuzla ilgili sorun çıkıp çıkmadığı ile ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabileceğiniz "Başvuru Sorgulama" başlığı web sayfamızın menu çubuğuna eklenmiştir.

ULİ Bölüm Sekreterliğine bıraktığınız dilekçelerin takibini bu sayfadan yapabilirsiniz. Çok sayıda öğrencinin başvurduğu işlemler için yine bu sayfadaki konu başlıklarına tıklayarak listeye ulaşabilir ve adınızın olup olmadığını, adınız var ise başvuru yaptığınız konuda bir yanlışlık olup olmadığını ve başvurunuzla ilgili açıklamaları yine bu sayfada kendiniz de kontrol edebilir ve gerekirse iletişime geçebilirsiniz.

Bölüm Sekreterliğine yapılan bütün başvurularla ilgili iletişim: kdolunay@sakarya.edu.tr