Bitirme Çalışması

BİTİRME ÇALIŞMASI

2020-2021 Güz Yarıyılı Bitirme Çalışması ile ilgili döküman aşağıda belirtilen teslim/gönderim tarihinde öğrenciler tarafından SABİS'e yüklenmesi ve PDF veya Word formatında danışman öğretim elemanlarına e-posta ile Bölüm Sekreterliğine gönderilmesi gerekmektedir.

BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİM /GÖNDERİM TARİHİ: 11-15 OCAK 2021

1. AŞAMA: Tezlerinizin dosya adını "ÖĞRENCİ ADI - NUMARASI - TEZ KONUSU ADI" formatında yazınız.

2. AŞAMA: Tezlerinizi 11-15 OCAK 2021 tarihleri arasında SABİS'e yükleyiniz.

3. AŞAMA: Tezlerinizi SABİS'e yükledikten sonra e-posta aracılığı ile danışmanlarınıza gönderiniz.

4. AŞAMA: Tezlerinizi, ilk 3 aşamayı yaptıktan sonra e-posta yoluyla Bölüm Sekreterliğine gönderiniz. Bölüm Sekreteri E-Posta adres:   .........@sakarya.edu.tr

Ödev şekil şartlarıyla ilgili gerekli bilgi için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Not: 2020-2021 Güz Yarıyılı Bitirme Çalışmaları ile ilgili değerlendirmeyi doğrudan danışmanlar yapacak olup, sunum veya savunma yapılmayacaktır.