Bitirme Çalışması Teslimi

BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİMİ

2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışmasının aşağıda belirtilen tarihler aralığında öğrenciler tarafından SABİS'e yüklenmesi ve Word formatında tez danışmanına e-posta ile  gönderilmesi gerekmektedir.

BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİM /GÖNDERİM TARİHLERİ:  01-08 Ocak 2024

1. AŞAMA: Tezlerinizin dosya adını "ÖĞRENCİ ADI - NUMARASI - TEZ KONUSU ADI" formatında yazınız.

2. AŞAMA: Tezlerinizi  01-08 Ocak  tarihleri arasında SABİS'e yükleyiniz (ilgili tarihlerde dersin FİNAL kısmı aktif olacaktır).

3. AŞAMA: Tezlerinizi SABİS'e yükledikten sonra e-posta aracılığı ile tez danışmanınıza gönderiniz.

Bitirme Çalışmaları ile ilgili değerlendirmeyi doğrudan danışmanlar yapacak olup, sunum veya savunma yapılmayacaktır. Tezin cilt veya kitapçık şeklinde basılı hali istenmemektedir.

Bitirme ödevi Yazım Klavuzu ektedir.